20 Ocak 2011 Perşembe

TEKNOLOJİ - Samsung Galaxy S i9000





Zengin Multimedya İçerikleri

Bırakın zengin medya içeriği çevrenizi her zamankinden daha da çok sarsın. Okuma keyfinizi Aldiko e-kitap uygulaması ile artırın. Samsung Android Market üzerinden oyun içeriklerine kolaylıkla ulaşın ve en üstün resim kalitesinin keyfini çıkarın. HD görüntüler kaydedin ve bunları doğrudan DLNA destekli TV'nizde HD kalitesiyle oynatın; hem de telefonunuzu uzaktan kumanda olarak kullanarak!


Samsung ARound Me augmented reality

GALAXY S'in Tele Atlas® destekli Layar Tarayıcısını kullanarak, gerçek dünyayı gerçek zamanlı dijital bilgilerle izleyin. Tele Atlas sayesinde, köşede duran trenin nereye gittiği veya sokağın karşısındaki kafeyle ilgili müşteri yorumları gibi ilgilendiğiniz konuları yerinizden kıpırdamadan öğrenin. Tek yapmanız gereken telefonun kamerasını seçtiğiniz yönde tutmak ve bilmeniz gereken her şeyi ekrandan okumak.


Belgeleri kolaylıkla düzenleyin

Kayıtlı belgelerinize hareket halindeyken de erişebilir ve bunları güncelleyebilirsiniz. ThinkFree Office Mobile uygulaması sayesinde Word, Excel ve Powerpoint belgelerinize resim ekleyebilir ve metinleri düzenleyebilirsiniz.

Navigasyon

Bırakın Samsung GALAXY S yardımcı pilotunuz olsun. Samsung GALAXY S Google Haritalar ™ uygulamasını kullanarak size farklı görünüm sunar; gerçek cadde görünümü ve uydu görüntüsü.

Sosyal hayatınız tek merkezde toplandı

GALAXY S’in Integrated Contacts (Tümleşik Rehber) işlevi e-posta ve SNS bağlantılarınızı tek bir telefon defterinde toplayarak, arkadaşlarınızın durum güncellemelerine ve yeni ekledikleri fotoğraflara doğrudan telefonunuzdaki Kişiler uygulaması üzerinden göz atmanıza olanak tanır. Social Hub Inbox (Sosyal Ağ Gelen Kutusu) sayesinde ise aldığınız ve gönderdiğiniz tüm mesajları kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Google™ ve Facebook takvimlarinizi telefonunuzdaki Takvim uygulaması ile bütünleştirebilirsiniz.


Swype ile süper hızlı metin mesajları

Swype ile mesaj yazma hızınız dakikada 40 kelimeye kadar yükselecek. Entegre zekası ile parmağınızın klavye üzerindeki hareketlerini takip eden Swype sayesinde her tuşa tam olarak basmanıza gerek bırakmaz. Tek yapmanız gereken parmağınızı yazmak istediğiniz kelimenin harfleri üzerinde şöyle bir gezdirmek; gerisini Swype halleder. Dahası; Write & Go (Yaz-Gönder) uygulaması sayesinde, Swype yöntemiyle girdiğiniz bir mesajı not defteri üzerinden doğrudan SNS, SMS, E-posta, Takvim veya Kısa Not uygulaması ile gönderebilirsiniz.


Tüm cihazlarınız uyum içinde

Dijital kütüphanenizi kullanım şeklinizde devrim yaratın. Evdeyken AllShare™ uygulamasını kullanarak tüm dijital içeriklerinizi DLNA üzerinden her türlü Samsung DLNA-sertifikalı® ve diğer DLNA-sertifikalı® cihazlarla paylaşarak özgürlüğün ve esnekliğin keyfini çıkarın.

Kullanıcı Hafızası 2 GB
Harici Hafıza MicroSD(32 GB'a kadar)
Nand Memory 16 GB / 8 GB
Network & Data 3G HSDPA 7,2 / HSUPA 5,76
CPU Clock Rate 1 GHz
İşletim Sistemi Android 2,1 (Eclair)
Kamera Çözünürlüğü 5 MP
Video Çözünürlük 720p (720 x 1 280)
Frame Rate 30
Email Solution Gmail, E-posta
Anında Mesajlaşma Gtalk
Bluetooth 3.0 

Flaşının olmaması ise önemli bir eksiklik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder